Po gradu (Beograd) od 170 din

Ulazak u automobil — 170 din
Besplatno čekanje — 3 min
Plaćanje čekanja  — ne više od 12 din/min
Cena vožnje po gradu — ne više od 85 din/km
Cena vožnje van grada
ne više od 130 din/km
Usputno čekanje 
ne više od 12 din
Tarife taksi službi se mogu razlikovati. Navedena je maksimalna cena usluga ne uključujući koeficijent „Špic“. Vožnja po MKAD se ne tarifira dodatno. Navedena izračunata cena vožnje u servisu ili aplikaciji Yandex.Taxi se može izmeniti u zavisnosti od tarifa taksi službe, a takođe u slučaju izmene finalne lokacije u toku vožnje, pauza po zahtevu putnika i u drugim slučajevima.

Cena voћnje moћe da se uveća sa uračunavanjem koeficijenta «Najbolje ponude», u slučajevima navedenim u delu Uslovi koriљćenja usluge.

Plaćeno otkazivanje se primenjuje u slučaju otkazivanja narudžbine od momenta dolaska taksija funkcionalnim sredstvima servisa Yandex.Taxi ili u slučaju nepojavljivanja klijenta . Cena plaćenog otkazivanja obračunava se na isti način kao i cena vožnje za vremenski period od trenutka faktičkog dolaska taksija na mesto dolaska ili momenta dolaska, navedenog u detaljima  narudžbine ( u zavisnosti od toga šta se od ta dva desilo kasnije), do momenta otkazivanja porudžbine, ili u visini cene plaćenog dolaska (ukoliko može da se primeni). U slučaju plaćenog otkazivanja narudžbine do aerodroma primenjuju se tarife po gradu,  izuzev cene dolaska vozila, koja se obračunava kao dolazak taksija van grada, u skladu sa tarifom. Pritom, maksimalna cena otkazivanja u svakom slučaju ne može da bude veća od cene vožnje u trajanju od 10 minuta ( uključujući vreme besplatnog čekanja prema tarifi, ukoliko se može primeniti).

Tarifa važi do 07.07.2020.